Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσληψη βρεφονηπιοκόμου στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 15:08 Πρόσληψη βρεφονηπιοκόμου στο Δήμο Μακρακώμης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λόγω απουσίας τακτικού, μοναδικού στον κλάδο ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ υπαλλήλου, ανακοίνωσε ο Δήμος Μακρακώμης.

Η διάρκεια της σύμβασης προσδιορίζεται στους εννέα (9) μήνες στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού/ Γραφείο Παιδικών Σταθμών και Κ.Α.Π.Η.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτησή τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Μακρακώμης, Αφών Πάππα 2, Τ.Κ.: 35003, Σπερχειάδα.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 01/06/2020 έως και 05/06/2020.