Κατάληψη στην Περιφέρεια από εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 10:05 Κατάληψη στην Περιφέρεια από εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Στη Λάρυμνα την Παρασκευή ο Δημήτρης Κουτσούμπας…

Με βασικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου «που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ», εργαζόμενοι στην νικελοβιομηχανία και εκπρόσωποι εργατικών κέντρων, συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουνίου στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας πραγματοποιώντας συμβολική κατάληψη και ζητώντας συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Λόγω απουσίας του κ. Σπανού, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, συζήτησαν τα αιτήματά τους  με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα και αποχώρησαν λίγο πριν τις 10:00'.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι με την παρούσα διαχείριση η ΛΑΡΚΟ πηγαίνει ολοταχώς προς κλείσιμο μέσω της μείωσης της παραγωγής της και την απαξίωση των παραγωγικών της μονάδων. Για τις 13 Ιουνίου ετοιμάζουν δυναμική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας και ζητήθηκε η στήριξη της Περιφέρειας στις προσπάθειές τους για να μείνει η ΛΑΡΚΟ ζωντανή.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 20:00’ στο Πάρκο «Θεόδωρος Μαλέρδος» στη Λάρυμνα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση – συζήτηση ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση