Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτοιμοι οι αγροτικοί δρόμοι σε Αμφίκλεια και Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 09:33 Έτοιμοι οι αγροτικοί δρόμοι σε Αμφίκλεια και Τιθορέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Δ.Ε. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Ε. ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ» προϋπολογισμού 199.600,00€ με πηγή χρηματοδότησης πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι εργασίες συντήρησης αγροτικών δρόμων στην Δ.Ε. Αμφίκλειας και Δ.Ε. Τιθορέας αφορούν γενικές εκσκαφές, ανακατασκευή στρώσεων οδοστρωσίας, κατασκευή επιχωμάτων, διάνοιξη τάφρων και κατασκευή μικρών τεχνικών έργων από σκυρόδεμα στις διασταυρώσεις και στα σημεία προσαρμογής με ήδη υφιστάμενες υποδομές.

Οι αγροτικές οδοί, στις οποίες έγιναν τα έργα συντήρησης βρίσκονται στις θέσεις  «ΚΑΜΠΑΝΟΣΤΡΑΤΑ» και  «ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ-ΤΣΙΓΚΟΓΙΑ» της Δ.Ε. Αμφίκλειας, ενώ στην Δ.Ε. Τιθορέας από την θέση «ΚΑΜΙΝΙΑ» έως την θέση «ΑΝΗΜΜΑΤΑ».

«Με συνεχείς επεμβάσεις και παρεμβάσεις, σε μικρά και μεγάλα έργα υποδομών, πασχίζουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας και ειδικά των αγροτών, στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας», σημειώνει σε δήλωσή της η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και συμπληρώνει: «Η χάραξη μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν και τις υποδομές που πρέπει να αποκτήσει ο τόπος μας, αποτελεί εξαρχής προτεραιότητα για τον Δήμο μας».