Χτύπησε τη μητέρα του όταν αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για καφέ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 08:04 Χτύπησε τη μητέρα του όταν αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για καφέ!

Στο αυτόφωρο νεαρός…

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία άσκησε η Εισαγγελία Βόλου στον νεαρό Βολιώτη, που επιτέθηκε στη μητέρα του με χαστούκια και σπρωξίματα και την απείλησε με νυστέρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (31/5). Ο νεαρός ήθελε να βγει για καφέ και ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του. Εκείνη αρνήθηκε και προκλήθηκε καβγάς.

Ο γιος άρχισε να χτυπά στο πρόσωπο τη μητέρα του και να τη σπρώχνει, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί. Όταν απευθύνθηκε στο Α.Τ. Βόλου για να καταγγείλει το συμβάν, έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, στον ώμο και τη γνάθο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την επόμενη το μεσημέρι συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε για να δικαστεί την Τρίτη (2/6) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Από το Τριμελές ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να αναζητήσει δικηγόρο και να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο εισαγγελέας έδρας έκανε αποδεκτό το αίτημα του και το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για την Τρίτη, όμως δεν ήρε την κράτησή του.

Παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος διαβεβαίωνε ότι δεν διαμένει με τη μητέρα του και ότι έχει ασφαλές περιβάλλον για να διανυκτερεύσει, το δικαστήριο αρνήθηκε να αφεθεί ελεύθερος.

«Έχω σπίτι να διαμείνω. Μου είναι δύσκολο να βρω δικηγόρο, εάν κρατούμαι. Αύριο πρέπει να δω τον γιατρό μου», έλεγε ο νεαρός Βολιώτης, παρακαλώντας το δικαστήριο να άρει την κράτησή του, όμως το δικαστήριο παρέμεινε σταθερό στην απόφασή του.

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, αντίθετα έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατ’ επανάληψη.

Πηγή: taxydromos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση