Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξετάσεις υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων σκαφών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 21:07 Εξετάσεις υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων σκαφών

Στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση…

Την Παρασκευή 26-06-2020 στις 09:00’ το πρωί, σε χώρο της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ΕΛ.-ΑΚΤ (Κεντρικός Προβλήτας - <<ΚΤΙΡΙΟ ΙΑΣΩΝ>> ΙΣΟΓΕΙΟ - Τ.Κ. 38 001 ΒΟΛΟΣ), θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού εκπαιδευτή χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

Στη συνέχεια σε χώρο του λιμένα Βόλου, έμπροσθεν του Κ Λ/Χ ΒΟΛΟΥ, θα διεξαχθούν οι πρακτικές εξετάσεις.

Η εξέταση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και επί των θεματικών αντικειμένων που προβλέπονται. Επίσης κατά τη διενέργεια των ανωτέρω εξετάσεων θα εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, μετά των προβλεπομένων δικαιολογητικών, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους στην 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (Ταχ. Δ/νση: Κεντρικός Προβλήτας Λιμένος Βόλου <<Κτίριο Ιάσων>> Ισόγειο, Τ.Κ.:38 001- ΒΟΛΟΣ) μέχρι και την 19-06-2020, κατόπιν ραντεβού, είτε αυτοπροσώπως, είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο. Όταν η αίτηση δεν υποβάλλεται αυτοπροσώπως, πρέπει να συνοδεύεται από ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή των αντίστοιχων νόμιμων δικαιολογητικών. Το πρόσωπο που υποβάλλει την αίτηση, εκ μέρους του ενδιαφερομένου, προσκομίζει τη νόμιμη για αυτό εξουσιοδότηση, η οποία πρέπει να φέρει και τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος.