Εκπαιδευτικοί Φθιώτιδας: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά μουσικής για το πολυνομοσχέδιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 08:25 Εκπαιδευτικοί Φθιώτιδας: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά μουσικής για το πολυνομοσχέδιο

Σήμερα η πρώτη από τις δύο συγκεντρώσεις στην πλατεία Διάκου και πανελλαδικό συλλαλητήριο την Τρίτη 9/6 στην Αθήνα...

Κοινές δράσεις αποφάσισαν ΕΛΜΕ Φθιώτιδας και ΣΕΠΕ Φθιώτιδας μετά από συνεδρίαση των διοικητικών τους συμβουλίων που πραγματοποιήθηκε την 1η του μήνα.

Έτσι αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο και όπως αναφέρουν, στην κατάπτυστη τροπολογία για κάμερες στα σχολεία, διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις που κινούνται στο πλαίσιο της κοινής δράσης των δύο ομοσπονδιών – ΟΛΜΕ και ΔΟΕ:

ü Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία την Πέμπτη 4/6 και ώρα 8 μ.μ. στην Πλατεία Διάκου.

ü Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση και το πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη 9/6 στην Αθήνα.

ü Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία την Τετάρτη 10/6 και ώρα 8 μ.μ. (ημέρα που έχει προγραμματιστεί η ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου) στην Πλατεία Διάκου.

ü Κάλεσμα συμμετοχής στα σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα του νομού.

ü Κάλεσμα συμμετοχής στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, στους αντίστοιχους συλλόγους όλων των σχολείων και στους μαθητές.

ü Στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

«Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και τις δράσεις των σωματείων μας. Ειδικά για την απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης, όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται για την μετάβαση στην Αθήνα να το δηλώσει είτε στο e-mail του σωματείου είτε μέσω τηλεφώνου, σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ, ΜΕΧΡΙ την Κυριακή το βράδυ», αναφέρουν επίσης στην ανακοίνωσή τους, που υπογράφουν οι Πρόεδροι, της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας Δημήτρης Προύσαλης και ΣΕΠΕ Φθιώτιδας Κώστας Χριστόπουλος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση