Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για τον άτυχο Κώστα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 11:11 Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για τον άτυχο Κώστα

Γυναίκα, παιδί, αλλά και πάρα πολλούς φίλους, αφήνει πίσω του ο 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, Κώστας Κουλακιώτης, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την ώρα που πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία.

Τον φίλο και συνάδελφό τους Κώστα αποχαιρετούν τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες το βράδυ 02/06/2020, τον αιφνίδιο και αδόκητο θάνατο ενός εξαίρετου συναδέλφου μας στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, ο οποίος ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την εργασία του προκειμένου να λάβει μέρος σε έκτακτη νυκτερινή έρευνα της Υπηρεσίας, φέρεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε να εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Ο Κώστας, 40 μόλις ετών, ήταν ένας αγαπητός συνάδελφος, υποδειγματικός εργαζόμενος, άριστος οικογενειάρχης και πατέρας ενός παιδιού. Η τόσο πρόωρη και άδικη απώλειά του μας βυθίζει όλους στο πένθος και ιδιαίτερα τους συναδέλφους μας στην Φυλακή Δομοκού.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση