Θήβα: Δημοτικός σύμβουλος και μαθητής στο Νοσοκομείο από επίθεση σκυλιών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 19:31 Θήβα: Δημοτικός σύμβουλος και μαθητής στο Νοσοκομείο από επίθεση σκυλιών

Αγέλη σκυλιών τους επιτέθηκαν αντίστοιχα σε Αγία Τριάδα και Ταχί…

Την περιπέτειά του με την επίθεση που δέχτηκε από αγέλη αδέσποτων σκυλιών στην Αγία Τριάδα Θήβας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Δαγδελένης, αναρτώντας και φωτογραφίες από τα… αποτελέσματα.

Ο κ. Δαγδελένης έπεσε θύμα το πρωί της Τρίτης (2/6) την ώρα που περνούσε με τη μηχανή του, ενώ αποκαλύπτει και ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό που συνέβη στο Ταχί με θύμα αυτή τη φορά έναν μαθητή γυμνασίου.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Δαγδελένης:

«Μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία έζησα σήμερα το πρωί, διερχόμενος με την μηχανή μου, αντιμετωπίζοντας αγέλη σκύλων στην περιοχή της Αγίας Τριάδας!

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο της Θήβας ένας άλλος μικρός συμπολίτης μας, είχε βιώσει μια ανάλογη εμπειρία από την αγέλη του Ταχίου! (κάτω φωτογραφία)

Σέβομαι τους ανθρώπους που αγαπούν, φροντίζουν και έχουν ως συντροφιά σκύλους!

Οφείλουμε όμως να σεβαστούμε τον κάθε ανυποψίαστο συμπολίτη μας ο οποίος μετακινείται περπατώντας, ή με δίκυκλο (Μηχανή, ποδήλατο )

Ο σεβασμός στους τετράποδους φίλους μας είναι δεδομένος, αλλά υπερισχύει ο σεβασμός μας στον άνθρωπο και την ασφαλή μετακίνηση του στους δρόμους της πόλης μας!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση