Θύμιος Καραΐσκος: «Δήμος Λαμιέων δεν είναι μόνο η Λαμία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 07:10 Θύμιος Καραΐσκος: «Δήμος Λαμιέων δεν είναι μόνο η Λαμία»

Στο τραπέζι η ατζέντα για τις προτεραιότητες στις κοινότητες της Υπάτης - Πρωινή συνάντηση Δημάρχου με τους προέδρους των κοινοτήτων.

Με τους προέδρους των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης είχε σύσκεψη το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, όπου συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης Κώστας Ξεφλούδας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης Γιώργος Παλιούρας.

«Στοχεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την επικράτεια του δήμου μας. Με βάση τη στρατηγική που έχουμε χαράξει πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τους προέδρους των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης.

Μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχολούν τις κοινότητες και πλέον αποτελούν τη βάση για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των πρωτοβουλιών και των παρεμβάσεων που θα δρομολογηθούν άμεσα, προς όφελος του τόπου και των συνδημοτών μας...
», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ενώ όπως είπε θα ακολουθήσουν και άλλες συναντησεις στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση