Θρήνος για τον αδικοχαμένο 42χρονο πατέρα - Σήμερα η κηδεία του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 09:40 Θρήνος για τον αδικοχαμένο 42χρονο πατέρα - Σήμερα η κηδεία του

Συγκλονισμένη όλη η Φθιώτιδα από τον χαμό του σωφρονιστικού υπαλλήλου Κώστα Κουλακιώτη από την Αγία Μαρίνα…

Το τελευταίο αντίο σε ένα από τα καλύτερα παιδιά που υπηρέτησαν ποτέ στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, θα πουν συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουνίου στις 5:00' το απόγευμα, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

Ο Κώστας Κουλακιώτης έχασε τη ζωή του μόλις στα 42 του χρόνια σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο για την υπηρεσία του στην ε.ο. Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης στο ICE.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, το Νοσοκομείο Λαμίας κατακλύστηκε από ανθρώπους που αγαπούσαν τον Κώστα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που είχε συμβεί.

Πιστός στο καθήκον, εκείνη την ημέρα δέχτηκε τηλέφωνο από την υπηρεσία του, για να πάει εκτάκτως για βραδυνή έρευνα στα κελιά.

Ξεκίνησε από το σπίτι του στην Αγία Μαρίνα για το Δομοκό και πρόλαβε να φτάσει μέχρι τη Λαμία, όπου συνέβη το κακό λίγο πριν συναντηθεί με άλλους συναδέλφους του που επίσης είχαν κληθεί εσπευσμένα να πάνε στην υπηρεσία.

Κάποιος από αυτούς θα ψελλίσει ότι φοβόταν ότι κάποτε θα γινόταν το κακό, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν για πολλά χρόνια την ίδια διαδρομή. Ο Κώστας τα τελευταία 11 χρόνια. «Μας φωνάζουν συνέχεια νυχτιάτικα με κακές καιρικές συνθήκες εκτάκτως για έρευνες στα κελιά. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαίο, αλλά δυστυχώς δεν ακούει κανείς. Τι θα πουν τώρα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου;».

(Διαβάστε: Το συγκινητικό αντίο: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»)

Ο Κώστας Κουλακιώτης ήταν από τα καλύτερα παιδιά και η είδηση του θανάτου του έπεσε σα βόμβα στο Δομοκό και φυσικά στην Αγία Μαρίνα όπου είχε κάνει την όμορφη οικογένειά του. Παντρεμένος με την Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Αθηνά Χριστοδούλου είχαν αποκτήσει έναν γιο, που πήρε το όνομα του παππού του Πέτρου Κουλακιώτη παλιότερα Προέδρου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Στυλίδας.

Ήπιος άνθρωπος, με πλατύ χαμόγελο, έκανε μόνο φίλους. Όλοι έχουν να πουν πολλές καλές κουβέντες, για τον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη αλλά και τον σωφρονιστικό υπάλληλο, Κώστα. Ανάμεσα σε αυτούς και οι συνάδελφοί του στην Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό Παράδεισο Κώστα…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση