Ηλίας Σανίδας: Πολιτικός Πολιτισμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 18:07 Ηλίας Σανίδας: Πολιτικός Πολιτισμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Για συμπόρευση και εμφανή τον πολιτικό πολιτισμό ανάμεσα στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΠΣ Στερεάς Ηλίας Σανίδας, αναφερόμενος στη μαραθώνια 5η τακτική συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Συνολικά συζητήθηκαν 43 θέματα που αφορούσαν νέα έργα, προγραμματικές συμβάσεις με Δήμους και φορείς και προσλήψεις εποχικού προσωπικού.

 «Το Περιφερειακό μας Συμβούλιο ολοκλήρωσε μια μαραθώνια αλλά εξαιρετικά παραγωγική συνεδρίαση, κάτω από τις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊου, στην οποία κυριάρχησε ο πολιτικός πολιτισμός και η σύνθεση απόψεων στα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζουμε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συμβουλίου και τους Επικεφαλής των Παρατάξεων για τη συνεργασία μας. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε εκείνα που οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη και εξαρτώνται από την δική μας συμπόρευση» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Σανίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση