Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αρνείται ότι βίασε το 13χρονο κορίτσι ο 45χρονος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 08:05 Λαμία: Αρνείται ότι βίασε το 13χρονο κορίτσι ο 45χρονος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είναι και πατέρας δυο παιδιών, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη - Βαρύ το κατηγορητήριο.

Περίπου μία ώρα έμεινε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών και την Ανακρίτρια Λαμίας, ο 45χρονος Ρουμάνος, πατέρας δύο παιδιών, που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης ξαδέρφης της πρώην γυναίκας του.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 9 Ιουνίου καθώς μεσολαβεί και η αργία του Αγίου Πνεύματος, ώστε να ενημερωθεί και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τον 45χρονο που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορό του, ακόμη δεν έχουν σταλεί τα αποτελέσματα από τους ειδικούς που θα κρίνουν τα στοιχεία τα οποία αντικρούει προφορικά ο εντολέας του.

Δείτε τι είπε στις δηλώσεις του ο δικηγόρος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/6) όταν διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας η μικρή από τον πατέρα και μια θεία της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν γνωστός της μικρής, της πρότεινε να πάνε μια βόλτα να της δείξει το φορτηγό του. Στην καμπίνα του φορτηγού του, κατηγορείται ότι βίασε το μικρό κορίτσι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει ρήξη παρθενικού υμένα, ωστόσο υφέρεται να υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του 45χρονου από τα Δικαστήρια Λαμίας:

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την προσαγωγή του: