Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 20:25 Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στη Στερεά

Συνελήφθησαν εφτά άτομα, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και σύριγγα με ηρωίνη…

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (03-06-2020) στα Ψαχνά Ευβοίας, ένας Έλληνας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν:

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (11,1) γραμμαρίων,

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,6) γραμμαρίων,

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, μεικτού βάρους (1,4) γραμμαρίων, καθώς και

• αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων.

Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα, είχαμε δύο ακόμη συλλήψεις για ναρκωτικά και συγκεκριμένα δύο αλλοδαπών, το πρωί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.

Στην πρώτη περίπτωση ο συλληφθείς είχε πάνω του και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη και στη δεύτερη οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την προανάκριση σε αυτές τις περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Τέλος στη Βοιωτία είχαμε τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά την Τετάρτη και συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός και τρεις Έλληνες.

Στην περίπτωση του αλλοδαπού, αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών τον συνέλαβαν στο Δήλεσι, καθώς βρήκαν πάνω του και κατάσχεσαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. 

Στις άλλες τρεις συλλήψεις (δύο από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και ένας από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών), κατηγορούνται καθώς σε ελέγχους που διενεργήθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που επέβαιναν, καθώς και στη κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και σύριγγα με υγρό διάλυμα ηρωίνης.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των συλληφθέντων στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την προανάκριση, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση