Έφτασαν στη Λαμία «ετοιμοπόλεμα» τα PZL (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 07:52 Έφτασαν στη Λαμία «ετοιμοπόλεμα» τα PZL (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ένα από τα σημαντικότερα μέσα πυρόσβεσης είναι από την Παρασκευή 5 Ιουνίου στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας Στερεάς και του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιπυρική περίοδο 2020.

Τα δύο (2) PZL Μ18 DROMADER της 359 ΜΑΕΔΥ της Πολεμικής Αεροπορίας, προσγειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στο αεροδρόμιο Λαμίας και είναι άμεσα στη διάθεση να συνδράμουν σε περιπτώσεις πρόληψης και κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Η σημασία της παρουσίας των συγκεκριμένων αεροπλάνων στην έδρα της ΠΕΠΥΔ Στερεάς και της ΔΙΠΥΝ Φθιώτιδας, τη Λαμία, έχει αποδειχτεί από το πρόσφατο παρελθόν πολύτιμη.

Την άφιξη των αεροπλάνων στο Κλιμάκιο Λαμίας της 359 ΜΑΕΔΥ καλωσόρισε ο Διοικητής των ΠΥ Φθιώτιδας, Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης, με το Διοικητή της Μονάδας Σμήναρχο Ιωάννη Καλούδη, ενώ μαζί τους ήταν, ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καρακάντζας και ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Σταυρογιάννης.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση