Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τι κρύβει το φορτηγό του φερόμενου ως βιαστή της 13χρονης;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 08:14 Λαμία: Τι κρύβει το φορτηγό του φερόμενου ως βιαστή της 13χρονης;

Περιμένουν να μιλήσει το DNA - «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του βιαστή...» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του 13χρονου κοριτσιού Βασίλης Παπιώτης.

Την παραδειγματική τιμωρία του 45χρονου που κατηγορείται για βιασμό ζητούν οι γονείς της 13χρονης και γι αυτό επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής την κ. Ανακρίτρια, ώστε να δηλώσουν συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας.

Το κοριτσάκι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς, παρουσία ειδικής παιδοψυχολόγου, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 45χρονου Ρουμάνου μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της καμπίνας του φορτηγού.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος είναι πατέρας δυο παιδιών και πρώην άντρας της πρώτης ξαδέλφης του 13χρονου κοριτσιού.

Κρύβει μυστικά το φορτηγό;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά συλλέγοντας πολλά στοιχεία για να "δέσουν" την υπόθεση. Πέρα από τις καταθέσεις της 13χρονης και συγγενικών της προσώπων, έχουν πάρει DNA και από τον δράστη και από την 13χρονη.

Επίσης από την καμπίνα του φορτηγού έχουν πάρει στρώμα και άλλα αντικείμενα τα οποία θα γίνουν φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά μήπως βρεθούν και άλλα στοιχεία, τα οποία θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση και φυσικά στο κατηγορητήριο. Για να υπάρξουν όμως απαντήσεις σε όλα αυτά θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

«Ακόμα δεν έχουμε λάβει γνώση της δικογραφίας, ωστόσο έχουμε αδιάσειστα στοιχεία για την τέλεση των πράξεων σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας. Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και τις απαντήσεις των DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που θα φωτίσουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης....», δηλώνει στο LamiaReport o ο δικηγόρος της οικογένειας του 13χρονου κοριτσιού Βασίλης Παπιώτης.

Δείτε το βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης, ενώ όπως ειπε και ο δικηγόρος του Δημήτρης Κρούπης αρνείται τις κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο: