Πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση για την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 17:27 Πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση για την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λοκρών

Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών  ΔΣ…

Με απόφαση του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΟΚΡΩΝ με το διακριτικό τίτλο ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΛΟΚΡΩΝ» και σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου, καλούνται τα μέλη του σε πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση στις 17-06-2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Μεγαπλατάνου του Δήμου Λοκρών.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Εκλογή (τριών μελών ) Εφορευτικής Επιτροπής .

2. Εκλογή πέντε (5) τακτικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου και τριών (3) αναπληρωματικών.

3.Εκλογή (τριών μελών) Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι όποιο μέλος ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε όποια από τις ανωτέρω εκλόγιμες θέσεις, να ενημερώσει εγγράφως το προσωρινό Δ/Σ την συμμετοχή του έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com