Προσπάθησαν να κλέψουν φορτηγό αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 07:25 Προσπάθησαν να κλέψουν φορτηγό αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες

Ο λόγος για τέσσερις Ρομά, που σπάζοντας το τζάμι βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος χωρίς να προλάβουν να το πάρουν.

Συνελήφθησαν άμεσα, το βράδυ του Σαββάτου (05-06-2020) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, τέσσερις (4) Ρομά, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι, προσέγγισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας κατοίκου της περιοχής και αφού έθραυσαν ένα από τα τζάμια του, ο ένας εξ αυτών, εισήλθε στο εσωτερικό του με σκοπό την κλοπή του, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν σε φυγή.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η άμεση επέμβαση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν αρχικά οι τρεις που κινούνταν πεζοί στην περιοχή, ενώ ακολούθως εντοπίσθηκε και ο τέταρτος συνεργός τους, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Το όχημα του μάλιστα κατασχέθηκε ως το μέσο που τους μετέφερε στη Χαλκίδα με σκοπό την κλοπή τροχοφόρου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι την ίδια ημέρα το μεσημέρι στη Χαλκίδα είχαμε μία ακόμη σύλληψη και από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και αφορούσε εξαρτημένο άτομο πάνω στο οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) σύριγγα που περιείχε ποσότητα ηρωίνης σε υγρή μορφή.

Τέλος στα Ψαχνά συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για ναρκωτικά και συγκεκριμένα για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. Την προανάκριση στην τελευταία περίπτωση είχε το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση