Θετική στον κορωνοϊό και η 2χρονη κόρη της εγκύου στο Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 07:34 Θετική στον κορωνοϊό και η 2χρονη κόρη της εγκύου στο Βόλο

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η 2χρονη κόρη της 30χρονης εγκύου από τον Βόλο, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με κορωνοϊό.

Σημειώνεται πως η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, ενώ και ο σύζυγος της 30χρονης είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Το 2χρονο κοριτσάκι μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, όπου θα νοσηλευθεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Στο μεταξύ, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της, οι οποίοι είναι εκπαιδευτικοί σε δημόσια σχολεία, γεγονός που είχε προκαλέσει αναστάτωση και οδήγησε τον δήμο Βόλου να τα κλείσει για απολύμανση.

Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ενώ η μητέρα της, που βρίσκεται στην Αθήνα, υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Τέλος αρνητικά βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα τεστ για τη μητέρα και την αδερφή της εγκύου.

Οι δύο γυναίκες που βρίσκονται στην Αθήνα από τις αρχές της εβδομάδας, είχαν περιορισμένη επαφή μαζί της και δεν είχαν συμπτώματα, ωστόσο για ψυχολογικούς λόγους και για να καθησυχάσει και τους συναδέλφους της που εργάζονται σε δημόσια υπηρεσία του Βόλου, ζήτησε από τον ΕΟΔΥ με τον οποίο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία, να υποβληθεί σε τεστ. Έτσι χθες μετέβη μαζί με την κόρη της στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρας και σήμερα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

Να σημειωθεί ότι προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν διασπορά του ιού στους χώρους της εφορίας Βόλου η οποία συστεγάζεται με τη δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται η μητέρα της 30χρονης, οι υπηρεσίες της ΔΟΥ Βόλου παρέμειναν κλειστές (1ος και 5ς όροφος) χθες Παρασκευή 5 Ιουνίου, προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση