Με θερμομέτρηση στα Δικαστήρια Λαμίας ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 12:20 Με θερμομέτρηση στα Δικαστήρια Λαμίας ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό

Αναμονή για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης…

Με όλα τα μέτρα ασφαλείας έφθασε λίγο πριν τις 11:15’ το πρωί στα Δικαστήρια Λαμίας, ο 45χρονος Ρουμάνος πατέρας δύο παιδιών, που φέρεται ότι βίασε τη 13χρονη ξαδέλφη της πρώην γυναίκας του την περασμένη Τετάρτη σε περιοχή της Λαμίας.

Εκτός από τα μέτρα που ελήφθησαν για την ασφαλή μεταγωγή του, στην είσοδο του Δικαστηρίου, ο 45χρονος όπως και οι συνοδοί αστυνομικοί υπεβλήθησαν σε θερμομέτρηση από εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Λαμίας.

Δείτε το βίντεο από την προσαγωγή του στα Δικαστήρια το πρωί της Τρίτης:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απολογία του ενώπιον της Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας θα καθυστερήσει κάποιες ώρες προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης, τα ιατροδικαστικά ευρήματα όπως και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στην καμπίνα του φορτηγού του, όπου σύμφωνα με το 13χρονο κορίτσι έγιναν όλα τα όσα καταγγέλλει.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου, όταν το Νοσοκομείο Λαμίας ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, για κακοποιημένο κορίτσι που είχε προσέρθει στα Επείγοντα με τον πατέρα του και μια θεία.

Το κοριτσάκι αν και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μπόρεσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στην «καμπίνα» του φορτηγού, όπου την οδήγησε ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία τους. Εκεί φέρεται να προχώρησε σε ακατανόμαστες πράξεις φθάνοντας μέχρι το βιασμό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση