89χρονος ασθενής προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 12:06 89χρονος ασθενής προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σε απόπειρα αυτοκτονίας οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτοτραυματισμός με μαχαίρι ενός 89χρονου άνδρα το βράδυ της Κυριακής (7/6) σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, όπου είχε μεταφερθεί για αποκατάσταση μετά από διπλή εγχείρηση.

Μετά το δείπνο το απόγευμα της Κυριακής, ο ηλικιωμένος, κράτησε το μαχαίρι και φέρεται να αυτοτραυματίστηκε, κόβοντας μεγάλο μέρος της κοιλιακής χώρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και όταν έγινε αντιληπτός από το προσωπικό της κλινικής, η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί έδωσαν «μάχη» με το χρόνο, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και από τις 11 το βράδυ ως τα ξημερώματα της Δευτέρας, κατάφεραν να επανατοποθετήσουν τα έντερα και να ράψουν το τραύμα που προκάλεσε.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 89χρονος αυτοτραυματίστηκε γιατί ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή του, άγνωστο για ποιο λόγο, ενώ στην κλινική είχε μεταφερθεί για αποκατάσταση μετά από επέμβαση που του έγινε για κάταγμα στο πόδι και εγχείριση προστάτη.

Προανάκριση για τον αυτοτραυματισμό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση