Καραΐσκος για κορωνοϊό: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 07:35 Καραΐσκος για κορωνοϊό: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάποιος ή κάποιοι δεν τήρησαν τις οδηγίες, δε σεβάστηκαν τις θυσίες των δημοτών μας και το διπλανό τους» - Τι είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων για το ακραίο σενάριο τοπικού lockdown…

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, για την αντιμετώπιση των μαζικών κρουσμάτων που αποκαλύφθηκαν στην περιοχή το τελευταίο 24ωρο.

Εκτός από την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Υγείας, ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος είναι σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς παρακολουθώντας με εύλογη ανησυχία τα αποτελέσματα των τεστ και της ιχνηλάτησης στις επαφές των ανθρώπων που έχουν νοσήσει από covid-19.

Το μήνυμα που στέλνει στους δημότες είναι ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει» και ότι είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε στις αποφάσεις της πολιτείας και στις οδηγίες των επιστημόνων. «Το σημαντικότερο όμως» όπως είπε, «είναι να σεβόμαστε το διπλανό μας, τους πατεράδες, τους παππούδες, τις οικογένειες μας».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραΐσκος και για το ακραίο σενάριο του lockdown εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση