Δήμος Μακρακώμης: Κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 09:53 Δήμος Μακρακώμης: Κατεπείγουσα διά περιφοράς συνεδρίαση

Το θέμα της μελέτης των πεζοδρομίων στη Σπερχειάδα, φέρνει σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το δημοτικό Συμβούλιο Μακρκαώμης σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί διά περιφοράς από τις 12:30’ έως τις 14:30’ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας, το οποίο είτε θα τους επιδοθεί ιδιοχείρως από τον υπάλληλο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου είτε θα τους αποσταλεί με e mail, στον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στεφανή Γεώργιο, ο οποίος θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στο ισόγειο του Δημαρχείου στην οδό Αφων Πάππα 2 στην Κοινότητα Σπερχειάδας και θα υπογράφει αποδεικτικό παραλαβής για κάθε παράδοση πίνακα, ή να το αποστείλουν με e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (e mail υπαλλήλου Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου).

Τα θέματα:

1. Α) ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ», Β) ΠΕΡΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

2. ΑΣΚΗΣΗ Ή ΜΗ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘ. 251/2019 & 22/2020 ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση