Ραδιοταξί Λαμίας: Δεν τους φτάνει ο κορωνοϊός έχουν και τους διαρρήκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 08:37 Ραδιοταξί Λαμίας: Δεν τους φτάνει ο κορωνοϊός έχουν και τους διαρρήκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει στο LamiaReport ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας Γιώργος Έλληνας, για τις απανωτές διαρρήξεις στα αυτοκίνητα, αλλά και για τη θεαματική πτώση του τζίρου την εποχή του κορωνοϊού.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι τέσσερις ανήλικοι που φέρεται ότι είχαν κάνει απανωτές διαρρήξεις σε ταξί και αλλά αυτοκίνητα τις προηγούμενες ημέρες (δείτε αναλυτικά εδώ)

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ των Ραδιοταξί Λαμίας Γιώργος Έλληνας, ευχαρίστησε την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας και προσωπικά τον Δ/ντη κ. Δημήτρη Φούρλα, ωστόσο όπως είπε δυστυχώς τα φαινόμενα δεν πρόκειται να σταματήσουν και έκανε έκκληση στους συναδέλφους του να μην αφήνουν χρήματα μέσα στο αυτοκίνητο ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Δείτε το βίντεο:

Μείωση τιμών

Ο κλάδος των ταξιτζήδων διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, αφού η πτώση στον τζίρο των ραδιοταξί, λόγω κορωναϊού, είναι πάρα πολύ μεγάλη. 

Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και κάνουμε ότι καλύτερο για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Έλληνας, ενώ αναφέρεται και στη μείωση των τιμών λόγω του ΦΠΑ.

Δείτε το βίντεο:.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση