Οικίσκος για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων covid-19 στο Κέντρο Υγείας Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 12:32 Οικίσκος για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων covid-19 στο Κέντρο Υγείας Λαμίας

Την παράδοση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης…

Έναν οικίσκο, όπου σε αυτόν θα μπορούν να ελέγχονται ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού, παρέδωσε το πρωί της Παρασκευής (12/6) στο Κέντρο Υγείας Λαμίας στην οδό Θερμοπυλών, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης.

«Προσπαθούμε να συνδράμουμε με όλα τα μέσα τις δομές υγείας της Φθιώτιδας», δήλωσε ο κ. Κυρμανίδης, που μαζί με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Φθιώτιδας Αλεξάνδρα Πλατιά, επισκέφθηκαν και τους λοιπούς χώρους του Κέντρου Υγείας, διαπιστώνοντας την ετοιμότητα του σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων covid-19.

Για την προσφορά αυτή ο Υπεύθυνος του ΚΥ Λαμίας Ιατρός – Χειρουργός Ηλίας Καραγεώργος, έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Κυρμανίδη,

με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, τόσο προσωπικά σε εσάς, όσο και στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό, καθώς και στο σύνολο του προσωπικού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας για την δωρεά οικίσκου, λόγω των επειγουσών αναγκών του Κέντρου Υγείας Λαμίας, που προέκυψαν από τον ιό covid-19.

Η προσφορά σας εκφράζει την αλληλεγγύη και το κοινωνικό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ευχόμαστε σε όλους σας ολόψυχα, υγεία και ευημερία.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση