Σύσκεψη των Λιμενικών Αρχών ενόψει θερινής περιόδου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 10:54 Σύσκεψη των Λιμενικών Αρχών ενόψει θερινής περιόδου

Με τη συμμετοχή των προϊσταμένων των Κεντρικών Λιμεναρχείων Χαλκίδας και Βόλου, των Λιμεναρχείων Στυλίδας, Αιδηψού, Σκιάθου, Καρύστου και Κύμης, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή, Αρχιπλοίαρχου Χρήστου Κανάκη, σύσκεψη για το συντονισμό του έργου των Λιμενικών Αρχών για τη θερινή περίοδο.

Στην σύσκεψη, που έγινε την Παρασκευή 12 Ιουνίου στον Βόλο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένα Βόλου Α.Ε., αναλύθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τέθηκαν στόχοι για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του έργου τους.

Θυμίζουμε ότι η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με έδρα τον Βόλο έχει  περιοχή ευθύνης τις ηπειρώτικες ακτές τις χώρας στους λιμένες όρμους και την κατά νόμο χερσαία  περιοχή αρμοδιότητας Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και την αντίστοιχη χωρική θάλασσα από τις εκβολές του χειμάρρου Παπαπούλι  του Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας διατρέχουν το σύνολο  της ακτογραμμής Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Βόρειας Βοιωτίας μέχρι το Σέσι Γραμματικού Αττικής. Επίσης στην περιοχή ευθύνης της ανήκουν η Εύβοια, η ν. Σκύρος, οι Βόρειες Σποράδες καθώς και πλειάδα νησίδων και βραχονησίδων. Στην 4Η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ υπάγονται οι Λιμενικές Αρχές Χαλκίδας, Βόλου, Καρύστου, Αιδηψού, Στυλίδας, Σκιάθου, Κύμης με τα υποτεταμένα σε αυτές κλιμάκια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση