Ελένη Μπενιάτα προς μαθητές: Είσαστε νικητές και ευλογημένοι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 12:59 Ελένη Μπενιάτα προς μαθητές: Είσαστε νικητές και ευλογημένοι

Το μήνυμα της Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις….

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Διανύσαμε μια σχολική χρονιά, την τελευταία της σχολικής σας ζωής, σε συνθήκες πρωτόγνωρες και «ασυνήθιστες». Όμως βγήκαμε νικητές και θεωρώ πιο δυνατοί και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και δοκιμασίες.

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων,  θα ήθελα να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους στόχους και τα όνειρά σας.

Είναι σημαντικό να πιστέψετε, ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή όπου τα πάντα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, όπου η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας, ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελούν «εξετάσεις ζωής». Εύχομαι η συμμετοχή σας στη διαδικασία αυτή να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία, διδακτική και δημιουργική, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Πιστέψτε βαθιά  μέσα σας, ότι επιτυχία σε αυτές τις εξετάσεις δεν είναι απαραίτητα το καλό αποτέλεσμα. Επιτυχία είναι η «μαγεία της θετικής σκέψης», που είναι βέβαιο πως βοηθά να αντιμετωπίζουμε την κάθε δυσκολία στη ζωή μας με αισιοδοξία, αυτοέλεγχο και αποτελεσματικότητα. Επιτυχία είναι να πιστέψτε βαθιά  μέσα σας ότι είστε φτιαγμένοι για πολύ σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή σας και ότι ένα διαγώνισμα δεν μπορεί να σταματήσει τα όνειρα και τα ταλέντα σας!!!

Γιατί επιτυχία και ευλογία μαζί είναι, να είσαι  18 ετών και να μπορείς να ονειρεύεσαι!!!

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, στεκόμαστε κοντά σας με αγάπη και προσδοκία, είσαστε ό,τι ωραιότερο και πολυτιμότερο έχουμε. Να θυμάστε ότι αυτές τις «απαιτητικές» ημέρες δεν είσαστε μόνοι σας. Έχετε δίπλα σας όχι μόνο τους γονείς σας, τους συγγενείς και τους φίλους σας, αλλά και τους καθηγητές σας, οι οποίοι βοήθησαν να προετοιμαστείτε για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις αυτών των εξετάσεων. Ξεκινάτε επίσης αυτό τον ωραίο αγώνα από την ίδια αφετηρία μαζί με 4.500 συνυποψηφίους σας στη Στερεά Ελλάδα, μαζί με 100.159 από όλη την Ελλάδα.

Παρά τις «ιδιαίτερες» φετινές συνθήκες, όλα είναι έτοιμα για να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι πανελλαδικές εξετάσεις. Θεωρώ σημαντικό να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, όλες τις διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες μας, που εργάστηκαν συστηματικά για την προετοιμασία των εξετάσεων και σε όλη τη διάρκειά τους θα βρίσκονται στο πλάι σας.

Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας   

Σας εύχομαι ολόθερμα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση