Επαγγελματίες Καμένων Βούρλων: Ασφαλής και υγειονομικά εχέγγυος προορισμός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 15:25 Επαγγελματίες Καμένων Βούρλων: Ασφαλής και υγειονομικά εχέγγυος προορισμός

Τηρούνται και θα τηρούνται αυστηρώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα…

Θέτοντας το αγαθό της δημόσιας υγείας ως το βασικότερο στοιχείο για τη λειτουργία του, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να υποστηρίξουν ότι η πόλη τους αποτελεί ασφαλή και υγειονομικά εχέγγυο προορισμό για τους επισκέπτες.

Επιπλέον προειδοποιούν όποιον διαδίδει συκοφαντίες, ή έχει κακόβουλες προθέσεις ότι θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία των συμφερόντων τους.

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ», έχοντας πλήρη επίγνωση της σπουδαιότητας και της μεγάλης αξίας της προάσπισης του αγαθού της δημόσιας υγείας και θέτοντας αυτή σε προτεραιότητα, ενημερώνουν τους κατοίκους και επισκέπτες της Λουτρόπολης ότι στα καταστήματά τους εφαρμόζονται πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας προς τήρηση των μέτρων πρόληψης.

Η Λουτρόπολή μας αποτελεί ασφαλή και υγειονομικά εχέγγυο προορισμό για τους επισκέπτες και οι ιδιοκτήτες τόσο των καταστημάτων, όσο και των ξενοδοχείων μας , δεσμεύονται, ότι η δημόσια υγεία αποτελεί γι’ αυτούς αδιαπραγμάτευτο και ύψιστο αγαθό και θα προβούν σε κάθε δυνατή ενέργεια για την προάσπισή του.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθειά μας οφείλουν να είναι η υπευθυνότητα και η ατομική ευθύνη των επισκεπτών και πελατών των επιχειρήσεων της Λουτρόπολής μας, ούτως ώστε να επιτευχθεί από κοινού το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην τήρηση των μέτρων αποστασιοποίησης όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε πως θα είμαστε αυστηροί με οποιονδήποτε ο οποίος ανεύθυνα και αναρμόδια προβαίνει σε συκοφαντικές διαδόσεις , εκπορευόμενος από κακόβουλες προθέσεις που σκοπό έχουν να πλήξουν τη Λουτρόπολή μας.

Σε αυτή την περίπτωση προτιθέμεθα να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της πόλης μας και των επαγγελματιών της».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση