Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελέας για τα επεισόδια έξω από την ΑΓΕΤ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 20:08 Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελέας για τα επεισόδια έξω από την ΑΓΕΤ

Παραμένει κρατούμενος ο ένας εκ των συλληφθέντων και θα δικαστεί στο αυτόφωρο…

Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες νωρίς το βράδυ έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής διέταξε πριν από λίγο η Εισαγγελέας υπηρεσίας στα δικαστήρια.

Νωρίτερα το κατώφλι της Εισαγγελέως είχαν περάσει ένας 22χρονος φοιτητής και μία συνομίληκή του επίσης φοιτήτρια που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές για  τα επεισόδια. Και οι δύο κατάγονται από άλλες πόλεις. Αφού παρουσιάστηκαν στην Εισαγγελέα και κατέθεσαν δόθηκε εντολή η 22 χρονη που αντιμετωπίζει κατηγορίες διατάραξης κοινής ειρήνης και φθοράς ξένης περιουσίας να αφεθεί ελεύθερη.

Αντίθετα ο 22χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απλές σωματικές βλάβες κατά συρροή, αντίσταση κατά της Αρχής, και διατάραξη κοινής ειρήνης και εξύβριση αποφασίστηκε να παραμείνει υπό κράτηση στην Αστυνομία και αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα προχθεσινά επεισόδια αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Έξω από τα δικαστήρια εις ένδειξη συμπαράστασης των δύο συλληφθέντων πραγματοποίησαν συγκέντρωση περίπου 20 άτομα τα οποία φώναζαν διάφορα συνθήματα και ζητούσαν να αφεθούν ελεύθερα τα δύο άτομα.

Προς στιγμή δημιουργήθηκε ένταση όταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον 22χρονο την ώρα που συνοδεία αστυνομικών έμπαινε μέσα στο περιπολικό. Άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια έριξαν μία κρότου λάμψης προκειμένου να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι. Παράλληλα έγινε μία προσαγωγή.

 
 
 
 
 

Πληροφορίες: taxydromos.gr / Φωτογραφίες: magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση