Τίμησαν τον οπλαρχηγό Οδυσσέα Ανδρούτσο στις Λιβανάτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 09:52 Τίμησαν τον οπλαρχηγό Οδυσσέα Ανδρούτσο στις Λιβανάτες

Ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Λιβανατών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβανατών "Οδυσσέας Ανδρούτσος" συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 τα «Ανδρούτσεια» στη μνήμη του οπλαρχηγού της ελληνικής επανάστασης Οδυσσέα Ανδρούτσου που κατάγεται από τις Λιβανάτες.

Τελέστηκε δέηση και έγινε αρτοκλασία. Η προσφώνηση της εκδήλωση έγινε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λιβανατών Αναστάσιο Μαζιώτη. Ομιλία για τον Οδυσσέα Ανδρούτσο έκανε ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές.

Έγινε κατάθεση στεφάνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, η Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σούλιας, Νίκος Ανεστάκος, Αντώνης Καραμίντζιος και Παναγιώτης Καπουκίνης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό Μιχάλης Παπανικολάου, η Προέδρος του ΝΠΔΔ για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Βάσω Παλαιολόγου, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης Μαρία Τζανακάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ντέλιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών Αναστάσιος Μαζιώτης και τα μέλη του Συμβουλίου, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συλλόγων των Λιβανατών, οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων των Λιβανατών, οι ιερείς των Λιβανατών και αρκετός κόσμος στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση