Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Διαδικτυακά οι απονομές διπλωμάτων του Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 16:41 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Διαδικτυακά οι απονομές διπλωμάτων του Ιουνίου

Της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας…

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, θα γίνει η τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και  απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σχετικά με τη διαδικτυακή πραγματοποίηση των ορκωμοσιών του Χειμερινού και Εαρινού Εξαμήνου του  Άκ. Έτους 2019-20, η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  e-presence.gov.gr.

Η ως άνω διαδικασία τελεί υπό τους όρους και προϋποθέσεις της προστασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ώρα 11:00:

Αναγόρευση Διδακτόρων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Ώρα 11:30:

Ορκωμοσία αποφοίτων  των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Ώρα 12:30:

Ορκωμοσία αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com