Ανθήλη: Επιχείρηση διάσωσης πελαργού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 08:16 Ανθήλη: Επιχείρηση διάσωσης πελαργού (ΦΩΤΟ)

Είχε πέσει από τη φωλιά του...

Έναν νεαρό πελαργό που είχε πέσει από τη φωλιά του και είχε μείνει εκτεθειμένος σε αδέσποτα σκυλιά που γύριζαν στην περιοχή, έσωσε συντονισμένη ενέργεια Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, ΔΕΗ και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατόπιν ειδοποίησης από κάτοικο της περιοχής.

Οι πυροσβέστες για μία ακόμη φορά επενέβησαν σε θέμα τελείως άσχετο με την πυρόσβεση δείχνοντας το εθελοντικό τους πρόσωπο ειδικά σε θέματα φιλοζωίας

. Άμεση και η παρέμβαση της ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα ώστε οι Πυροσβέστες να βάλουν με ασφάλεια στη φωλιά του τον πελαργό.

Κοντά στην προστασία οποιασδήποτε μορφής ζωής η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτσιώκα που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες.

Μαζί και οι ευχαριστίες της προς το πλήρωμα της Π.Υ. Λαμίας Πατσαρούχα Κων/νο, Σακελλάρη Σωτήριο, Σουσούρη Κων/νο και Διαμαντή Φίλιππο. Της ΔΕΗ, Πανόπουλο Κων/νο και Μιάμη Δημήτριο και στον κ. Φούρλα Ευθύμιο κάτοικο Ανθήλης που ειδοποίησε.

«Για άλλη μια φορά η συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνει μαθήματα σεβασμού της κάθε μορφής ζωής και πολιτισμού», σημειώνει επίσης στο ευχαριστήριό της η κα Μπαρτσιώκα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση