Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είκοσι άτομα εποχικό προσωπικό στην Π.Ε. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 08:04 Είκοσι άτομα εποχικό προσωπικό στην Π.Ε. Φθιώτιδας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας για την χωρική αρμοδιότητα Π.Ε. Φθιώτιδας, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης.

Οι θέσεις με τη διάρκεια και των αριθμών ατόμων ανά ειδικότητα φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2, Τ.Κ. 35132 - Λαμία,

απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοίκησης, υπόψιν κυρίας Ελένης Πιλάτου (τηλ. επικοινωνίας: 22313 - 54709 και 22313 - 54708).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι επτά (7) ημερολογιακές ημέρες.

Περισσότερα ΕΔΩ.