Θέση ασκούμενου δικηγόρου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 09:41 Θέση ασκούμενου δικηγόρου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Πρόσκληση προς τους υποψήφιους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τμήμα της πρακτική τους άσκησης, διάρκειας έξι (6) μηνών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Στην ανακοίνωση της πρόσκλησης αναφέρεται ότι αφορά τρεις (3) θέσεις για την Νομική Υπηρεσία Π. Στ. Ε. (με έδρα τη Λαμία).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και την 26/6/2020.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2, Τ.Κ. 35132 - Λαμία,

απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοίκησης Π.Στ.Ε. (για την Νομική Υπηρεσία), υπόψιν κυρίας Ελένης Πιλάτου (τηλ. επικοινωνίας: 22313 - 54709 και 22313 - 54708).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για θέματα που αφορούν το ωράριο, τη μηνιαία αποζημίωση και τη διαδικασία επιλογής, πατήστε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση