Από σήμερα οι αιτήσεις των υποψηφίων κατηγορίας ΥΕ για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 10:23 Από σήμερα οι αιτήσεις των υποψηφίων κατηγορίας ΥΕ για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων κατηγορίας Υποχρεωτικής  Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης λήγει στις 3 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Θυμίζουμε ότι χθες δόθηκε παράταση για τις αιτήσεις τω υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση