Φθιώτιδα: Προφυλακίστηκε η 46χρονη με την υδροπονική καλλιέργεια χασίς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 08:10 Φθιώτιδα: Προφυλακίστηκε η 46χρονη με την υδροπονική καλλιέργεια χασίς

Τα ευρήματα στο υπόγειο του σπιτιού είχαν εντυπωσιάσει ακόμη και αυτούς τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας…

Το δρόμο για τις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού πήρε η 46χρονη που συνελήφθη την Δευτέρα 15 Ιουνίου, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/6) ολοκληρώθηκε η απολογία της στην Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη των οποίων, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 46χρονη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση κατονομάζοντας κάποιον «Ηλία» ως τον άνθρωπο που είχε την εποπτεία της πραγματικά ξεχωριστής εγκατάστασης υδροπονίας, που όπως είχαμε γράψει είχε εντυπωσιάσει ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς. Δυστυχώς για εκείνη όμως δεν έδωσε κάποιο άλλο στοιχείο που θα υποστήριζε τους ισχυρισμούς της και για αυτό θα οδηγηθεί στη Φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι στο υπόγειο του σπιτιού στο Μώλο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 117 δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονίας, χρησιμοποιώντας πλούσιο εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων και δεξαμενή χωρητικότητας ενός τόνου για την εξασφάλιση του ποτίσματος.

Κατασχέθηκαν επίσης όπλα, σφαίρες, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση