Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Διά περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 20:49 Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Διά περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας περιλαμβάνει η πρόσκληση της Δημάρχου και Προέδρου τςη Επιτροπής Αθανασίας Στιβακτή γι ατην Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στις 10;00’ το πρωί.

Το έκτακτο της συνεδρίασης δικαιολογείται λόγω προθεσμιών που πρέπει να τηρηθούν και το μοναδικό προς συζήτηση θέμα είναι: Περί έγκρισης του πρακτικού της επιτροπής ενστάσεων για την εξέταση της από 11-6-2020 ένστασης του οικονομικού φορέα με την επωνυμία «ΚΩΝ. ΜΑΝΤΕΣ – ΔΗΜ. ΤΣΑΜΗΣ Ο.Ε.» (αριθμ. εισερχομένου εγγράφου 4310/12-6-2020) για «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ».

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί διά περιφοράς για αυτό η συμμετοχή των μελών θα γίνει με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κατάθεση των απόψεων επί του θέματος και την ψήφο τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση