Ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τις κινητοποιήσεις των παραγωγών στην Ανθήλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 21:12 Ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τις κινητοποιήσεις των παραγωγών στην Ανθήλη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία της Ανθήλης πραγματοποιούν το απόγευμα στις 7:30μμ  του Σαββάτου 20 Ιουνίου, αγρότες διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολή ακόμη των συνδεδεμένων ενισχύσεων.

Η συγκέντρωση είναι μία συνδιοργάνωση του Αγροτικού Συλλόγου Ανθήλης και  της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας.

Για τη συγκεκριμένη κινητοποίηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε δελτίο τύπου σημειώνοντας ότι «Ουδείς αγρότης αδικείται και ουδεμία πρόθεση αδικίας υπάρχει εκ μέρους του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και ουδεμία αβάσιμη απαίτηση είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή».

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, η διοίκηση και τα στελέχη του συνεργάστηκαν ακόμη και μέσω τηλεδιάσκεψης με τους εκπροσώπους των αγροτών της ευρύτερης περιοχής της Ανθήλης, στους οποίους, όπως αναφέρει, «γνωστοποίησε με ακρίβεια και δικαιοσύνη, στο αυστηρό πλαίσιο της νομιμότητας, τις θέσεις του Οργανισμού σχετικά με το ζήτημα της μη καταβολής της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος».

Και καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αυτή είναι η αλήθεια και μόνον. Η επιμονή στην άγονη αντιπαράθεση και οι αγωνιστικού χαρακτήρα κινητοποιήσεις δεν ωφελούν και δεν συνεισφέρουν στον αξιόπιστο και υπεύθυνο διάλογο, τον οποίον πάντοτε επιδιώκουμε και η αγροτική κοινωνία έχει ανάγκη».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση