Εβδομάδα συνεδριάσεων στο Δήμο καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 09:23 Εβδομάδα συνεδριάσεων στο Δήμο καμένων Βούρλων

Οικονομική, Εκτελεστική και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, συνεδριάζουν αυτή την εβδομάδα στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Η αρχή γίνεται σήμερα στις 13:00’ με τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημα με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Εύας Φαλάρας)

2. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση διαδικασίας παραχώρησης τουριστικού καταφυγίου σκαφών Καµένων Βούρλων)

3. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Μανδουράκη Αικατερίνης – κοιµητήριο Καµένων Βούρλων)

4. Έγκριση της αριθµ. 3.737/10-6-2020 απόφασης ∆ηµάρχου περί ορισµού πληρεξούσιου δικηγόρου

 5. 2 η Αναµόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισµού, του ετήσιου σχεδίου δράσης και του τεχνικού προγράµµατος του Οικονοµικού έτους 2020

6. Πρόσληψη προσωπικού για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών δίµηνης διάρκειας (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ)

7. Πρόσληψη ναυαγοσωστών για την κολυµβητική περίοδο 2020

8. Έγκριση παράτασης προθεσµίας προσκόµισης δικαιολογητικών κατακύρωσης του ηλεκτρονικού διαγωνισµού µε Α/Α ΕΣΗ∆ΗΣ 86666 του έργου «Αντικατάσταση Εξωτερικού ∆ικτύου Ύδρευσης ∆.Ε. Αγίου Κων/νου»

9. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού της προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια ενός (1) απορριµµατοφόρου οχήµατος τύπου πρέσσας χωρητικότητας 16 Κ.Μ. (m3)»

10.Έγκριση πρακτικού Ι ηλεκτρονικής δηµοπρασίας µε Α/Α/ ΕΣΗ∆ΗΣ 89908 του έργου «Αντικατάστασης αγωγών ακαθάρτων ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

11.Έγκριση 1ου Πρακτικού ∆ιενέργειας συνοπτικού διαγωνισµού για την Προµήθεια Εφαρµογών, Αναλωσίµων, Ανταλλακτικών και Εξοπλισµού Μηχανογράφησης

12.Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισµού για τη Συντήρηση υλικού, λογισµικού, δικτύων και εργασίες µηχανογραφικής επεξεργασίας δεδοµένων

ΕΠΖ

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 την ίδια ώρα (13.00 µ.µ.), συνεδριάζει στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Μοναδικό θέμα: η «Απαγόρευση στάθµευσης σε κεντρική οδό της Κοινότητας Αγίου Σεραφείµ».

Οι παραπάνω συνεδριάσεις θα πραγµατοποιηθούν κεκλεισµένων των θυρών, σύµφωνα µε το άρθρο 10 της Πράξης Νοµοθετικού Περιεχοµένου «Κατεπείγοντα µέτρα αντιµετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εµφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισµού της διάδοσής του» και της Εγκυκλίου 163.

Τέλος την ίδια μέρα (Τρίτη 23/6) στις 14:00’ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (γραφείο Δημάρχου) η Εκτελεστική Επιτροπή.

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι: «Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο για τροποποίηση Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Καµένων Βούρλων Ν. Φθιώτιδας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση