Συνεδριάζει διά περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 14:32 Συνεδριάζει διά περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων

Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει διά περιφοράς την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στις 14:00’ το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι θα µπορούν να ψηφίσουν τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης, µέσω τηλεφώνου ή γραπτού µηνύµατος στο 6977809227 (Μπήτα Γεωργία) και 2235350037 (Χονδροδήµου Λουκία) και µε το ηλεκτρονικό ταχυδροµείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και από ώρα 12.00µ. έως 14.00 µ.µ.

Τα θέματα:

1. Έγκριση πρακτικών προηγούµενων συνεδριάσεων ∆ηµοτικού Συµβουλίου ∆ήµου Καµένων Βούρλων

2. Τροποποίηση Οργανισµού Εσωτερικής Υπηρεσίας ∆ήµου Καµένων Βούρλων Ν. Φθιώτιδας

3. Κατανοµή Β΄ δόσης της Τακτικής Επιχορήγησης έτους 2020 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης του ∆ήµου Καµένων Βούρλων

4. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων 1ου τριµήνου έτους 2020

5. 2η Αναµόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισµού, του Ετήσιου Σχεδίου ∆ράσης και του Τεχνικού Προγράµµατος έτους 2020

6. Μεταβίβαση του δικαιώµατος της απλής χρήσης αιγιαλού σε τρίτους µε σύναψη µισθωτικής σχέσης για το έτος 2020

7. Λήψη απόφασης για την εκµίσθωση µε πλειοδοτική δηµοπρασία καλλιεργήσιµης γης στην Αγία Τριάδα

8. Λήψη απόφασης για εκµίσθωση µε πλειοδοτική δηµοπρασία καλλιεργήσιµης γης στη θέση ΣΤΡΩΜΑΤΑ Μώλου

9. Αποδοχή της αριθµ. πρωτ. 24016/15-4-2020 απόφασης Υπουργείου Εσωτερικών περί Ένταξης Πράξης του ∆ήµου Καµένων βούρλων στο πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της πρόσκληση IV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των ∆ήµων»

10. Εξέτασης αίτησης ΟΤΕ Α.Ε. περί χορήγησης άδειας εκσκαφής

11. Απαγόρευση στάθµευσης την Κοινότητα Αγίου Σεραφείµ

12. Έγκριση οριστικής µελέτης για την εκτέλεση της σύµβασης προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια Συστήµατος Βελτίωσης, Εκσυγχρονισµού και Ελέγχου ∆ιαρροών ∆ικτύων Ύδρευσης ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

13. Έγκριση 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ης Συµπληρωµατικής σύµβασης του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Καµένων Βούρλων»

14. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Κατασκευή αγωγών εξωτερικού υδραγωγείου Τ.Κ. Αγίου Χαραλάµπους»

15. Αποδοχή θέσης για την εγκατάσταση Κινητού Σταθµού Μεταφόρτωσης Απορριµµάτων (Σ.Μ.Α.) στην Κοινότητα Κόµνηνας ∆.Ε. Μώλου

16. Μεταφορά ενταγµένων έργων του ∆ήµου Καµένων Βούρλων από το πρόγραµµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι» στο πρόγραµµα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση