Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 20:30 Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) του Διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021.

Το πρόγραμμα καταρτίστηκε από το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων του Επιτελείου και έχει ως εξής:

1. Ως έδρα της Υγειονομικής Επιτροπής Εξέτασης και της Επιτροπής Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων εξετάσεων και δοκιμασιών ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα αριθ. 32, Θέση Καλυφτάκη, Κάτω Κηφισιά Αττικής.

2. Ως έδρα των Επιτροπών Αθλητικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων αγωνισμάτων ορίζεται το Δημοτικό Γήπεδο Παλλήνης – Γήπεδο ποδοσφαίρου «Γεώργιος Δέδες», Λεωφόρος Μαραθώνος και Λεωφόρος Ανθούσας, είσοδος από τη Λεωφ. Ανθούσας, Παλλήνη Αττικής (έναντι σταθμού Μετρό Παλλήνης).

3. Ώρα προσέλευσης των υποψηφίων σε κάθε Επιτροπή ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος ορίζεται η 07:30΄ π.μ.

4. Το Πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων είναι δεσμευτικό για όλους τους υποψηφίους.

Περισσότερα δείτε ΕΔΩ.