ΑΣΕΠ: Πλήθος αιτήσεων για το Βοήθεια στο Σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 08:50 ΑΣΕΠ: Πλήθος αιτήσεων για το Βοήθεια στο Σπίτι

Τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην προκήρυξη 4Κ/2020, που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (για την εξυπηρέτηση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”), έδωσε το ΑΣΕΠ.

Οι παρακάτω αριθμοί αντιστοιχούν στις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην εν λόγω Προκήρυξη, καθώς λήγει στις 3 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Αναλυτικά:

11.202   αιτήσεις για την κάλυψη 368 θέσεων κατηγορίας Π.Ε.

9.459   αιτήσεις για την κάλυψη 730 θέσεων κατηγορίας Τ.Ε.

17.767 αιτήσεις για την κάλυψη 634 θέσεων κατηγορίας Δ.Ε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com