Δήμος Μακρακώμης: Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 09:57 Δήμος Μακρακώμης: Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

WiFi4EU και το έργο διάσωσης και ανάδειξης του ΙΝ Αγίου Νικολάου στα θέματα…

Συνεδριάζει την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στις 9:00’ το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης, με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα συνεδρίασης στο Δημοτικό Κατάστημα στην Κοινότητα Σπερχειάδος (Ταχ. Διεύθυνση: Αφών Πάππα 2 – Σπερχειάδα) και μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η συμμετοχή στο πρόγραμμα WiFi4EU, αλλά και η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με την οποία συμμετέχει ο Δήμος στο έργο «αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείου ΙΝ Αγίου Νικολάου».

Αναλυτικά τα θέματα (Εισηγητής είναι ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Χαντζής):

1. ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

2. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 136/2020 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

3. ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΟΥΣ 2020, ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

4. Έ ΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.), ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WiFi4EU - ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

6. ΑΣΚΗΣΗ Ή ΜΗ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 39/2020 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ.

7. ΕΓΚΡΙΣΗ 1 ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΠΑΠΠΑΣ". ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

8. ΕΓΚΡΙΣΗ 3 ΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ 1ης ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ". ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

9. ΕΓΚΡΙΣΗ 1 ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. ΚΑΙ 1ης ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ". ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

10. ΕΓΚΡΙΣΗ 3ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ 1ης ΣΥΜΠΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ Δ.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ". ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

11. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ". ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

12. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΑΕΠ 0561 ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ Ι.Ν.ΑΓΙΟΥΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ Δ.Κ. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ" (ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 500835 & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 595.000,00€)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com