Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δε σε ξεχνάμε Βαγγέλη…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 19:53 Δε σε ξεχνάμε Βαγγέλη…

Σαν σήμερα 26 Ιουνίου το 2003, ο Αστυφύλακας Ευάγγελος Καλαντζής, έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, την ώρα που πραγματοποιούσε ελέγχους ρουτίνας στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού.

Ως μέλος πληρώματος της ΟΠΚΕ, σταματούσε για έλεγχο όχημα που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου λίγο πιο πάνω από τη διασταύρωση του Σανατορίου.

Διερχόμενος οδηγός άλλου οχήματος δεν τον είδε από την αντηλιά με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ήταν από τα πλέον αγαπητά μέλη της Αστυνομίας, υπόδειγμα συναδέλφου αλλά και οικογενειάρχη. «Το καλύτερο παιδί», όπως λένε με έμφαση οι συνάδελφοί του που δεν τον ξεχνούν.

Γεννημένος το 1963 κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το 1987. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και σε άλλες υπηρεσίες της Αττικής πριν επιστρέψει το 1994 στη Λαμία όπου υπηρέτησε στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στην ΟΠΚΕ

Άφησε πίσω του τη γυναίκα του και δύο ανήλικες – τότε – κόρες 10 και 15 ετών.

Δείτε και την ανάρτηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Στερεάς Ελλάδας και της Ελληνικής Αστυνομίας, για την απώλεια του Αστυφύλακα Ευάγγελου Καλαντζή: