Λαμία: Σήμερα έχουμε γενέθλια και τα καύσιμα σε τιμή προσφοράς!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 08:18 Λαμία: Σήμερα έχουμε γενέθλια και τα καύσιμα σε τιμή προσφοράς!

Το πρατήριο υγρών καυσίμων «Silk oil Κώστας Βλάχος» στα Γαλανέικα Λαμίας, γιορτάζει τα 21 χρόνια του, με προσφορές στο πετρέλαιο και την αμόλυβδη.

Συμπληρώνουμε σήμερα (1/7/20) 21 χρόνια παρουσίας στον συγκεκριμένο κλάδο.... 21 χρόνια συνεχούς προσπάθειας, με συνέπεια και εντιμότητα, που μας καθιέρωσαν και στο χώρο των καυσίμων, αλλά και στις προτιμήσεις σας!!

Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και θέλοντας να συμμετέχετε στη γιορτή μας, για την Τετάρτη (1/7), εκτός από την καθιερωμένη πλέον προσφορά του Diesel Evolution στην τιμή απλού πετρελαίου, σας προσφέρουμε, μόνο για την Τετάρτη (1/7), την αμόλυβδη έως 4 λεπτά το λίτρο χαμηλότερα!!

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μαζί!!

Και μην ξεχνάς, κάθε Τετάρτη έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς πετρέλαιο Diesel Evolution στην τιμή του απλού!!!

Τη μοναδική αυτή προσφορά θα τη βρείτε αποκλειστικά στο πρατήριο υγρών καυσίμων «Silk oil Κώστας Βλάχος», στην οδό Παπασιοπούλου 83, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Το πρατήριο «Silk oil Κώστας Βλάχος» κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής φροντίζει για εσάς και κάθε Τετάρτη σας προμηθεύει με το Diesel Evolution, που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της πετρελαιοκίνησης, σε  τιμές απλού πετρελαίου!

«Silk oil Κώστας Βλάχος» - Πρατήριο υγρών καυσίμων
Παπασιοπούλου 83, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 33327 & 6974030176
Facebook
: Silk Oil Βλάχος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση