Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβλήθηκε η δίκη του Ιρακινού με τα μαχαίρια στο Hot Spot Θερμοπυλών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 17:37 Αναβλήθηκε η δίκη του Ιρακινού με τα μαχαίρια στο Hot Spot Θερμοπυλών

Για τις 22 Σεπτεμβρίου 2020, αναβλήθηκε η δίκη του Ιρακινού προσωρινά φιλοξενούμενου στη Δομή Θερμοπυλών, ο οποίος στις 22 Ιουνίου είχε προκαλέσει φθορές σε τρία οχήματα υπαλλήλων του Κέντρου.

Ο Ιρακινός που δικαζόταν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας με τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, κρατώντας δύο μαχαίρια  με λάμα μήκους 9 και 7 εκατοστών αντίστοιχα, είχε ξεσπάσει, άγνωστο για ποιο λόγο,  κατά των αυτοκινήτων, ενώ αμέσως μετά απείλησε με μαχαίρι, τον υπεύθυνο της Δομής για να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Τελικά η δίκη του αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, καθώς πάλι δεν υπήρχε διερμηνέας, ενώ δεν παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος της Δομής, αφού σύμφωνα με τον ίδιο δεν ειδοποιήθηκε σχετικά.

Άδικη ταλαιπωρία για τα «θύματά» του που εκτός από τις ζημιές που υπέστησαν, έχασαν και τις δουλειές τους περιμένοντας να εκδικαστεί η υπόθεση.

Σημειώνουμε ότι από την προηγούμενη αναβολή (23/6) ο δράστης έχει επιστρέψει στη Δομή, καθώς το Δικαστήριο αποφάσισε να άρει την κράτησή του.