Ο Θύμιος Καραΐσκος δίπλα στους «ακρίτες» Αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 14:53 Ο Θύμιος Καραΐσκος δίπλα στους «ακρίτες» Αστυνομικούς

Αναχώρησε για Έβρο η Διμοιρία της ΔΑ Φθιώτιδας…

«Την έμπρακτη στήριξη και εκτίμηση του Δήμου Λαμιέων προς την Ελληνική Αστυνομία και τους υπηρετούντες Αστυνομικούς στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας έδειξε για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας,, του βοηθού αυτού, του Αστυνομικού Διευθυντού Φθιώτιδας καθώς και εκπροσώπων των συνδικαλιστικών Ενώσεων Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας και Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Μπράνης.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του κ. Καραΐσκου στην αναχώρηση της Διμοιρίας Φθιώτιδας που θα συμμετάσχει στην προάσπιση των συνόρων μας στον Έβρο.

Ο Δήμαρχος εκτός από τις ευχές του στον επικεφαλής της Διμοιρίας και στους αστυνομικούς που την απαρτίζουν, φρόντισε να τους εφοδιάσει με υγειονομικό υλικό απαραίτητο για την αντιμετώπιση της Πανδημίας του Κορωνοϊου.

Όπως σημειώνει ο κ. Μπράνης «πρόσφατα είχε επίσης συνδράμει στις λειτουργικές απαιτήσεις για το λεωφορείο της Διμοιρίας».

Να ευχηθούμε κα εμείς με τη σειρά μας, καλή επιτυχία στο έργο τους και με ασφάλεια να επιστρέψουν στο σπίτι τους!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση