Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 12:07 Θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τις ανάγκες του έργου «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Καλύβια Καρύστου, στο Δήμο Καρύστου ΠΕ Ευβοίας, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας.

Πρόκειται για μία (1) θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με εξειδίκευση σε αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων για έξι (6) μήνες και δύο (2) θέσεις ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών για τρεις (3) μήνες.

Επίσης προκήρυξε μία (1) θέση ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικού θα απασχοληθεί σε εργασίες τρισδιάστατης ψηφιακής αποτύπωσης αρχαιολογικών καταλοίπων ή μνημείων και τον σχεδιασμό αρχαιολογικών ευρημάτων στο πλαίσιο της Πράξης «Πρωτότυπη μέθοδος διάγνωσης και ανάδειξης-ανάλυσης σωστικών ανασκαφών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για έξι (6) μήνες, και εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη του έργου, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

Η καταληκτική προθεσμία υποβολής αίτησης και για τις δύο προκηρύξεις είναι έως 13 Ιουλίου 2020 (για τη Θέση ΠΕ Αρχιτέκτονα η προθεσμία υποβολής ξεκινά από 3 Ιουλίου).

Οι τρόποι υποβολής είναι:

α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου, υπόψη Γραμματεία (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402).

γ) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Εφ.Α. Ευβοίας Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου 1, ΤΚ 34100, Χαλκίδα, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402).

Περισσότερα στα παρακάτω λινκ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2