Το τρένο θα σφυρίξει ξανά για Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 07:32 Το τρένο θα σφυρίξει ξανά για Στυλίδα

«Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για την επανέναρξη των δρομολογίων....», δηλώνει η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Από το Σάββατο (4/7) το τρένο θα αρχίσει να σφυρίζει ξανά στις διαδρομές Αθήνα – Λειανοκλάδι, Λειανοκλάδι – Στυλίδα, που είχαν διακοπεί με τον κορωνοϊό και δεν επανήλθαν με την άρση των μέτρων.

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, είχε αντιδράσει έντονα από την πρώτη στιγμή όταν έμαθε ότι δεν επανήλθε το δρομολόγιο, κάνοντας παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση και στέλνοντας επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΟΣΕ ΑΕ», κ. Τσαλίδη.

«Ο προαστιακός Λειανοκλάδι – Στυλίδα «εξυπηρετεί πολύ κόσμο για τη μεταφορά Αθήνα-Θεσσαλονίκη, τους εργαζομένους από Λαμία προς Στυλίδα και ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο, τους λουόμενους που επισκέπτονται καθημερινά την παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ήταν πολύ σημαντικό για τους κάτοικους της ανατολικής Φθιώτιδας και χαίρομαι που έστω και με καθυστέρηση τα δρομολόγια ξεκινούν και πάλι. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για την επανέναρξη των δρομολογίων....», δήλωσε στο LamiaReport η Δήμαρχος Στυλίδας.

Διαβάστε και τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοινώνει την επανέναρξη κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών στις διαδρομές Αθήνα – Λειανοκλάδι, Λειανοκλάδι – Στυλίδα, από το Σάββατο 04.07.2020.
Αναλυτικά οι αμαξοστοιχίες:

Αθήνα - Λειανοκλάδι οι αμαξοστοιχίες:

          1520 & 1521

Λειανοκλάδι - Στυλίδα οι αμαξοστοιχίες:

          11524, 11525, 11526,11527,11528, 11529,12520 και 12521
 

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους επιβάτες μας ότι οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού μας.
 
Το ταξίδι συνεχίζεται,
Μένουμε ασφαλείς.

 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα trainose.gr.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση