Σύλληψη γυναίκας για εμπρησμό από πρόθεση στο Κατσαρώνι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 09:56 Σύλληψη γυναίκας για εμπρησμό από πρόθεση στο Κατσαρώνι

Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα…

Μία 59χρονη γυναίκα φαίνεται ότι είναι πίσω από τις μεγάλες πυρκαγιές στο Κατσαρώνι της ΔΕ Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου.

Η γυναίκα προσήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (2/7) από τους ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος και λίγο μετά τα μεσάνυχτα η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη κατηγορούμενη για εμπρησμό από πρόθεση.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και η εν γένει συμπεριφορά της είχε καταδειχθεί από τους υπόλοιπους κατοίκους ως ύποπτη για την τέλεση τέτοιων πράξεων.

Με αυτή την κατηγορία αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Θυμίζουμε ότι με εντολή του Αρχηγού του ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, μετέβη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στην περιοχή της Καρύστου, το οποίο και συνεργάστηκε με το Κλιμάκιο της Εύβοιας εξετάζοντας αρκετούς κατοίκους για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Να σημειώσουμε τέλος ότι αργά τη νύχτα το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής έδωσε υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά που σύμφωνα με πληροφορίες πρόλαβε ν ακάψει γύρω στα 100 στρέμματα δασικής έκτασης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση