Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Παιδικοί Σταθμοί και προϋπολογισμός στην Οικονομική

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 09:03 Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Παιδικοί Σταθμοί και προϋπολογισμός στην Οικονομική

Προσφυγή κατά απόφασης της Αποκεντρωμένης…

Διά περιφοράς θα διεξαχθεί η 15η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τοΥ Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Η συνεδρίαση σύμφωνα με την πρόσκληση της Δημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Αθανασίας Στιβακτή, θα πραγματοποιηθεί Την Τρίτη 7 Ιουλίου από τις 10:00’ μέχρι τις 11:00’ το πρωί.

Στα έξι θέματα, περιλαμβάνονται τα έργα βελτίωσης των παιδικών σταθμών και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και αναμόρφωση – τροποποίηση του προϋπολογισμού.

Επίσης έρχεται το θέμα προσφυγής κατά της ακυρωτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης σχετικά με την παράταση μίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Μπράλου. Η συγκεκριμένη απόφαση, βάσει του νόμου 4692/2020 που δημοσιεύθηκε μερικές μέρες αργότερα, μπορεί να ισχύσει για ένα έτος κατόπιν αίτησης του μισθωτή.

Αναλυτικά τα θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί έγκρισης 2ου πρακτικού δημοπράτησης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ»

ΘΕΜΑ 2ο: Περί έγκρισης 2ου πρακτικού δημοπράτησης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΛΑΤΕΙΑΣ»

ΘΕΜΑ 3ο: Περί έγκρισης 2ου πρακτικού δημοπράτησης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ»

ΘΕΜΑ 4ο: Περί εισήγησης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση – τρ/ση πρ/σμού οικον. έτους 2020

ΘΕΜΑ 5ο: Περί εξειδίκευσης πιστώσεων πρ/σμού οικον. έτους 2020

ΘΕΜΑ 6ο: Περί προσφυγής κατά της αριθμ. 93789/30-6-2020 απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την ακύρωση της αριθμ. 69/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας-Ελάτειας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com